N3M Power Oy Ab on vuonna 2006 perustettu sähkö- ja televerkon sekä tie- ja katuvalaistuksen rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipisteet sijaitsevat Raaseporissa ja Lohjalla. Palveluksessa on tällä hetkellä n. 50 henkilöä.

Lisäksi meillä on kumppaneina mm. verkkotöihin erikoistuneita maarakennusurakoitsijoita. Liikevaihto 2017 oli yli 11milj. euroa. N3M Power Oy Ab on osa N3M Group Oy Ab konsernia.

Missio

Uudistamme yhteiskunnan elintärkeät ja yritysten kriittiset verkot ja järjestelmät sekä varmistamme niiden korkean käytettävyyden luotettavilla asiantuntijapalveluilla ja jatkuvasti kehittyvällä yhteistyöllä.

Visio

Olla yksi alan johtavia toimittajia Etelä-Suomessa.

Laatupolitiikka

Päämääränä on parantaa tuotteiden ja palvelun laatua sekä kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Mahdollisiin reklamaatioihin johtaneet syyt selvitetään ja määritellään toimenpiteet kuinka vältetään vastaavat tapahtumat tulevaisuudessa.

Ympäristöpolitiikka

N3M Power Oy Ab pyrkii oman toiminnan jatkuvalla kehittämisellä kustannustehokkaaseen ja ympäristöä säästävään toimintamalliin. Edellytämme, että yhteistyökumppanimme sitoutuvat noudattamaan meidän ympäristöpolitiikkaamme.